Caliti ceapa si ceapa verde in uleiul incins pana se inmoaie.
Adaugati dovleceii curatati si taiati cubulete si sotati inca cateva minute.
Puneti orezul, coaja rasa de lamaie (optional), supa, acoperiti vasul cu un capac si lasati sa fiarba, la foc mic, pana cand lichidul se absoarbe aproape tot si orezul incepe sa se inmoaie.
Adaugati ardeiul si fierbeti in continuare pana ce orezul este facut. La nevoie, completati cu inca putina supa fierbinte.
La sfarsit, inglobati boabele de porumb, de mazare, zeama de lamaie si lasati pe foc inca 2 min, amestecand ocazional, apoi condimentati cu marar verde, tocat marunt, sare si piper, dupa gust.
Serviti pilaful cat este cald, presarat cu marar verde, simplu sau ca garnitura.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii