Pesmet de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.

    2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
    Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.

    Sfat:
    -pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.

     

    Comentarii

    Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

    Adaugă comentariu

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Savarine cu frisca
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

    Savarine cu frisca
    Prajitura Tosca
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

    Prajitura Tosca
    Cele mai apreciate rețete
    Salata olteneasca - Csalamale
    1
    Romania

    Salata olteneasca - Csalamale

    Salata olteneasca - Csalamale
    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
    2
    Romania

    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

    Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
    Prajitura Tosca
    3
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca
    Savarine cu frisca
    4
    Dulciuri

    Savarine cu frisca

    Savarine cu frisca
    Prajitura Schneider
    5
    Romania

    Prajitura Schneider

    Prajitura Schneider