1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.
2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.
Sfat:
-pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...
Tort cu nucaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii