Pesmet de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.

    2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
    Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.

    Sfat:
    -pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

    Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura cu foi si gem de prune
    1
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune

    Prajitura cu foi si gem de prune
    Reţetă de preparare a papanaşilor
    2
    Romania

    Reţetă de preparare a papanaşilor

    Reţetă de preparare a papanaşilor
    Prajitura cu ciocolata si cocos
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu ciocolata si cocos

    Prajitura cu ciocolata si cocos
    Prajitura Fanta
    4
    Romania

    Prajitura Fanta

    Prajitura Fanta
    Prajitura Tosca
    5
    Dulciuri

    Prajitura Tosca

    Prajitura Tosca