Pesmet de Casa

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1. Lasati painea sa se usuce pe o foaie de hartie, timp de 3-4 zile, intorcand-o zilnic.

    2. Folosind o razatoare metalica patrata sau un mixer puternic, radeti painea pana pesmetul are marimea unui bob de orez, dar nu mai mic.
    Este un preparat usor, dar care are o durata de mai multe zile.

    Sfat:
    -pastrati pesmetul intr-un borcan sau intr-o cutie inchisa ermetic.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine

    Prajitura turnata cu branza si visine
    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise
    Zucchini cu pui si mozzarella

    Zucchini cu pui si mozzarella

    Zucchini cu pui si mozzarella
    Cele mai apreciate rețete
    Dulceata de visine
    1
    Chec Zebra
    2
    Dulciuri

    Chec Zebra

    Chec Zebra
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    3
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    4
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

    Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    Parteneri
    Cartofi cu bacon si cascaval la cuptor, serviti cu oua ochiuri
    Bucataras.RO

    Cartofi cu bacon si cascaval la cuptor, serviti cu oua ochiuri

    Este un mic dejun intarziat, de weekend, poate chiar cumulat cu pranzul, pentru ca este satios si caloric. Dar e atat de...

    Cartofi cu bacon si cascaval la cuptor, serviti cu oua ochiuri
    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
    Culinar.RO

    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

    Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

    Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
    Compot de visine pentru iarna
    Gustos.RO

    Compot de visine pentru iarna

    Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

    Compot de visine pentru iarna
    Rulouri cu nectarine și gorgonzola
    Rulouri cu nectarine și gorgonzola - Un aperitiv rafinat și surprinzător, combinând dulceața nectarinelor cu gustul... citeste mai mult
    Rulouri cu nectarine și gorgonzola
    Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
    citeste mai mult
    Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate