Pastai Mov

Complexitate
redusa
Pastai Mov

Ingrediente

  • Pastai mov (nu am cantitatea exacta, le-am luat dupa ochi)
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceasca de apa (se mai poate adauga mai multa daca e nevoie sau ne plac pastaile mai zemoase)
  • Sare
  • piper
  • eventual un pic de ardei iute

Mod de preparare

Taiem ceapa si usturoiul marunt si le prajim in 2 linguri de ulei. Tot acum am adaugat si ardeiul iute (optional).

Adaugam pastaile curatate si spalate, adaugam apa, saram, piperam si le lasam sa fiarba pana cand sunt moi. (Daca va plac pastaile mai ferme, le lasam la fiert mai putin)

Gata!!!

Motivul pt care am postat reteta este faptul ca am folosit pastaile mov - e prima data cand le gasesc aici.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Biscuiti prajiti-Banane prajite
2
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Afumatura la untura
3
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Parteneri
Paste cu sos de rosii si legume mexicane
Bucataras.RO

Paste cu sos de rosii si legume mexicane

Din categoria retetelor simple si de post, cred ca pastele se incadreaza cel mai bine, pentru ca se prepara cel mai usor si...

Paste cu sos de rosii si legume mexicane
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti