Taiem ceapa si usturoiul marunt si le prajim in 2 linguri de ulei. Tot acum am adaugat si ardeiul iute (optional).
Adaugam pastaile curatate si spalate, adaugam apa, saram, piperam si le lasam sa fiarba pana cand sunt moi. (Daca va plac pastaile mai ferme, le lasam la fiert mai putin)
Gata!!!
Motivul pt care am postat reteta este faptul ca am folosit pastaile mov - e prima data cand le gasesc aici.
Cred ca n-am mai mancat prajitura din asta de 15-20 de ani, de cand o pregatea mama si imi doream de mult timp sa o pregatim...
Desert prajitura TelevizorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii