Aceasta reteta este simpla, usor de facut si nu mai vorbesc de beneficiile care le aduce organismului.
Curatam toate legumele sa ne fie la indemana, le spalam si le asezam in ordine pe masa.
Luam razatoarea si le razuim dupa care le stoarcem de zeama.
Mararul il tocam marunt si l punem peste legume.
Usturoiul pisat si pus peste celelalte. Din faina luam 3-4 linguri si punem peste impreuna cu sarea si piperul.
Omogenizam, dupa care divizam compozitia cu ajutorul unei linguri mari.
Modelam oval si aplatizat, dam prin faina si le prajim la tigaie.
Rumenim mai mult si le scurgem de ulei atunci cand le scoatem.
Fiind o reteta de post, asternem linga parjoale tot produse de post, un sos alb, un sos marinat sau ciuperci. Orezul sau cartofii pastaile sau mazarea.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii