Aceasta reteta este simpla, usor de facut si nu mai vorbesc de beneficiile care le aduce organismului.
Curatam toate legumele sa ne fie la indemana, le spalam si le asezam in ordine pe masa.
Luam razatoarea si le razuim dupa care le stoarcem de zeama.
Mararul il tocam marunt si l punem peste legume.
Usturoiul pisat si pus peste celelalte. Din faina luam 3-4 linguri si punem peste impreuna cu sarea si piperul.
Omogenizam, dupa care divizam compozitia cu ajutorul unei linguri mari.
Modelam oval si aplatizat, dam prin faina si le prajim la tigaie.
Rumenim mai mult si le scurgem de ulei atunci cand le scoatem.
Fiind o reteta de post, asternem linga parjoale tot produse de post, un sos alb, un sos marinat sau ciuperci. Orezul sau cartofii pastaile sau mazarea.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii