Aceasta reteta este simpla, usor de facut si nu mai vorbesc de beneficiile care le aduce organismului.
Curatam toate legumele sa ne fie la indemana, le spalam si le asezam in ordine pe masa.
Luam razatoarea si le razuim dupa care le stoarcem de zeama.
Mararul il tocam marunt si l punem peste legume.
Usturoiul pisat si pus peste celelalte. Din faina luam 3-4 linguri si punem peste impreuna cu sarea si piperul.
Omogenizam, dupa care divizam compozitia cu ajutorul unei linguri mari.
Modelam oval si aplatizat, dam prin faina si le prajim la tigaie.
Rumenim mai mult si le scurgem de ulei atunci cand le scoatem.
Fiind o reteta de post, asternem linga parjoale tot produse de post, un sos alb, un sos marinat sau ciuperci. Orezul sau cartofii pastaile sau mazarea.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii