Parjoale crocante cu legume

Postat pe: 26-01-2017
(0)

Ingrediente

1 kg cartofi
3 morcovi medii
2 ardei capia
1 legatura ceapa verde
1pahar de parmesan ras sau cascaval
3 oua
pesmet
susan
sare si piper dupa gust
usturoi pudra cca jumatate de lingurita
ulei pentru prajit

Mod de preparare

PREGĂTIRE

45min

PORȚII

6 portii
Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul capia si se lasa la racit.
Se fierb si se racesc morcovii si cartofii, apoi se paseaza.

Se amesteca ingredientele de mai sus, cu parmezanul, un ou si pudra de usturoi si se condimenteaza dupa gust.

Se formeaza parjoalele care se dau prin ou si prin amestecul de pesmet si susan si se prajesc sau se face amestec de ou cu o lingurita de ulei si trecem parjoalele prin el si apoi in amestecul de pesmet si se dau la cuptor pana devin crocante .

Se servesc cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parjoale crocante cu legume" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parjoale crocante cu legume