Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in putin ulei.
Ardeii si pastarnacul se taie cubulete, ceapa normal si morcovul rondele, iar dupa 10 minute se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca mai des pentru a impiedica lipirea.
Dupa alte 10 minute se pune porumbul peste, fara zeama, eu pun mai mult porumb pt ca ii da un gust mai bun. Timp de 10 minute amestecam bine si apoi adaugam orezul, eu pun cam 2-3 cani (in functie de cat orez vreau) de dimensiune medie si din nou amestecam. Apoi adaugam 6 cani de apa daca am pus 2 cani de orez sau 9 cani de apa daca am pus 3 cani (raportul e de 1/3) si amestecam pana se fierbe orezul.
Sarea sau delikatul se pun dupa gust. Se presara patrunjej peste pentru a-i da aroma.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...
Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii