Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in putin ulei.
Ardeii si pastarnacul se taie cubulete, ceapa normal si morcovul rondele, iar dupa 10 minute se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca mai des pentru a impiedica lipirea.
Dupa alte 10 minute se pune porumbul peste, fara zeama, eu pun mai mult porumb pt ca ii da un gust mai bun. Timp de 10 minute amestecam bine si apoi adaugam orezul, eu pun cam 2-3 cani (in functie de cat orez vreau) de dimensiune medie si din nou amestecam. Apoi adaugam 6 cani de apa daca am pus 2 cani de orez sau 9 cani de apa daca am pus 3 cani (raportul e de 1/3) si amestecam pana se fierbe orezul.
Sarea sau delikatul se pun dupa gust. Se presara patrunjej peste pentru a-i da aroma.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii