Se bat bine ouale cu putina sare si piper,apoi se pune in tigaia bine incalzita cu putin ulei , la foc mediu. Dupa cateva minute se acopera putin si cu capac, asa incat oul se incheaga (nu mult) si la suprafata.
Imediat se pune deasupra cascavalul si sparanghelul fiert taiate bucatele.
Se stinge focul dupa 1 minut, se inchide omleta, se lasa 1-2 minute, asa incat cascavalul se topeste, apoi se serveste.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii