Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Musaca de Vinete si Musaca de Dovlecei

Ingrediente

  • 3 vinete viola
  • zucchine cam 4 genoveze
  • o cutie de ton
  • branza rasa la borcan (cas framantat cu sare)
  • sare
  • 3-4 frunzulite de busuioc
  • ulei de masline
  • 2 oua 3-4 linguri de smantana
  • 4 rosii
  • delicat

Mod de preparare

Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel).

Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline.

La cele cu dovlecei am facut la fel.
Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.


Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc