Taiem felii vinetele si se coc in tava antiaderente sau merg grilliate (cu dovlegei la fel).
Le-am asezat felii in tava si a urmat un strat de branza, unul de ton, rosii taiate felli, dupa care un strat de branza, iarasi un strat de vinete la care am pus cate o folie, doua de busuioc si ulei de masline.
La cele cu dovlecei am facut la fel.
Se bat separat 2 oua cu smantana si un pic de parmigiana rasa si le-am pus peste ele cand erau aproape gata.
Se servesc cu branza rasa deasupra si ca garnitura de paste.
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii