Mazare cu Broccoli Sote

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Mazare cu Broccoli Sote

Ingrediente

  • 100-150 g broccoli
  • 1 conserva de mazare
  • 1 ceapa alba mica
  • ulei de masline
  • vegeta/piper

Mod de preparare

Broccoli se rupe in buchetele mai mici si se pune la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.

Se lasa cam 15 minute, dupa care se scurge si se lasa deoparte.

Intr-o tigaie wok punem ceapa taiata marunt cu putin ulei de masline, lasam cateva minute la foc mic, adaugam broccoli fiert si mazarea scursa de zeama.

Se pun condimentele, untul si putin ulei de masline.

Se lasa cateva minute dupa care se poate servi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Chisca umpluta cu crupe albe
2
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Salam de biscuiţi reţetă
3
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Furescuri cu Untura
5
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Parteneri
Desert pariziene cu jeleu de cirese
Bucataras.RO

Desert pariziene cu jeleu de cirese

Pentru ca primisem cateva cirese, am zis sa pregatesc ceva cu ele, sa nu le consumam doar asa! Am facut aceste pariziene cu...

Desert pariziene cu jeleu de cirese
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai