Mancarica de legume cu cocos de tara

Postat pe: 25-07-2017
(0)

Ingrediente

1 cocos de tara, sa tot fie de vreo 3 kg
1 kg rosii de toate culorile, rosii, negre, galbene
4-5 cepe
2 gogosari verzi
3 vinete coapte si cojite
1 kg ardei capia copti si curatati
sare dupa gust
4-5 morcovi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:40min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Se portioneaza cocosul si se pune la fiert cu apa si sare, se adauga peste el cartofii taiati in bucati mari, morcovii rondele sau de ce nu, bucati cat mai mari, gogosarii cubulete mici, cepele tocate julien si se fierb la foc potrivit.
Se toaca rosiile, se pun la fiert in alta oala cu putina apa si se fierb la foc mic.
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga rosiile si se continua fierberea pana cand toate sunt bine patrunse; se adauga vinetele taiate felii, ardeii capia taiati si se mai lasa la fiert vreo 10 minute, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile. Daca este supa mai multa, se scoate cu un polonic si se poate pregati din ea o supa de galuste, dupa care se opreste focul.

Ceva mai gustos si plin de vitamine nici ca poti gasi.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancarica de legume cu cocos de tara" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancarica de legume cu cocos de tara