Se portioneaza cocosul si se pune la fiert cu apa si sare, se adauga peste el cartofii taiati in bucati mari, morcovii rondele sau de ce nu, bucati cat mai mari, gogosarii cubulete mici, cepele tocate julien si se fierb la foc potrivit.
Se toaca rosiile, se pun la fiert in alta oala cu putina apa si se fierb la foc mic.
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga rosiile si se continua fierberea pana cand toate sunt bine patrunse; se adauga vinetele taiate felii, ardeii capia taiati si se mai lasa la fiert vreo 10 minute, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile. Daca este supa mai multa, se scoate cu un polonic si se poate pregati din ea o supa de galuste, dupa care se opreste focul.
Ceva mai gustos si plin de vitamine nici ca poti gasi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii