Se portioneaza cocosul si se pune la fiert cu apa si sare, se adauga peste el cartofii taiati in bucati mari, morcovii rondele sau de ce nu, bucati cat mai mari, gogosarii cubulete mici, cepele tocate julien si se fierb la foc potrivit.
Se toaca rosiile, se pun la fiert in alta oala cu putina apa si se fierb la foc mic.
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga rosiile si se continua fierberea pana cand toate sunt bine patrunse; se adauga vinetele taiate felii, ardeii capia taiati si se mai lasa la fiert vreo 10 minute, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile. Daca este supa mai multa, se scoate cu un polonic si se poate pregati din ea o supa de galuste, dupa care se opreste focul.
Ceva mai gustos si plin de vitamine nici ca poti gasi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Inspirata din reteta Andreei Caroline, combinatia mascarpone,capsuni si ciocolata impreuna cu frisca, delicios.
Prajitura cu mascarpone, ciocolata fina si capsuniCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii