Se portioneaza cocosul si se pune la fiert cu apa si sare, se adauga peste el cartofii taiati in bucati mari, morcovii rondele sau de ce nu, bucati cat mai mari, gogosarii cubulete mici, cepele tocate julien si se fierb la foc potrivit.
Se toaca rosiile, se pun la fiert in alta oala cu putina apa si se fierb la foc mic.
Dupa ce cartofii sunt fierti, se adauga rosiile si se continua fierberea pana cand toate sunt bine patrunse; se adauga vinetele taiate felii, ardeii capia taiati si se mai lasa la fiert vreo 10 minute, asa cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile. Daca este supa mai multa, se scoate cu un polonic si se poate pregati din ea o supa de galuste, dupa care se opreste focul.
Ceva mai gustos si plin de vitamine nici ca poti gasi.
Sa aveti pofta, dragilor!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraVoua va plac pufoseniile? Se topesc in gura de fragede aceste bunatati din aluat, dar si ce aluat, unul fantastic si nu...
Melci cu unt reteta turceascaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii