Se curata si se spala toate ingredientele. Guliile se dau pe razatoarea de mere si se pun intr-un vas cu apa cu vegeta. Se fierb circa 5-7 minute. Intre timp, intr-un alt vas se pune uleiul si ceapa tocata marunt, se caleste si cand este gata se adauga usturoiul pisat marunt si se caleste in continuare inca 2-3 minute.
Se ia de pe foc. Guliile se scurg de apa in care au fiert dar avem grija sa pastram apa. Dupe ce le-am scurs le adaugam peste ceapa si usturoi, saram si piperam si punem din nou pe foc impreuna si cu betele de marar.
Amestecam bine si punem, in ploaie, faina amestecam bine din nou sa nu se faca cocoloase si treptat adaugam apa in care au fiert guliile. Nu punem toata odata ci treptat. Cand vedem ca s-a ingrosat putin mancarea nu mai adaugam apa.
Fierbem cinci minute, in timpul asta adaugam in mancare mararul tocat proaspat si scoatem betele.
La sfarsit adaugam smantana si amestecam. Servim simplu cu paine prajita daca este post (se poate renunta si la smantana atunci) sau cu chiftele sau friptura langa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii