Se curata ceapa de foi si se spala.
Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala.
Se curata morcovul de coaja si se spala.
Aceste trei legume se pun intr-o cratita la fiert in apa cu ulei si putina sare. Se clocotesc timp de 10-15 minute.
Se indeparteaza moatele tecilor, se rup in bucati mai mici si se spala, apoi se pun in apa clocotita. Se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie putin, apoi se adauga tot in apa clocotita dovlecelul curatat de coaja si seminte, spalat si taiat in bucati mari. Se fierb in continuare, iar la final se adauga rosiile. Se mai tin cateva minute la clocotit, apoi se ia cratita de pe foc si se adauga mararul spalat si tocat marunt. Se potriveste de sare. Se serveste calda.
Pe parcursul fierberii, daca este necesar, se mai adauga apa. Oricum, mancarea trebuie sa iasa mai scazuta.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii