Se spala prazul, se curata de frunzele verzi si se pastreaza numai portiunea alba a tulpinii. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cratita.
Cand a devenit aurie, se adauga prazul care se inabuseste la foc mic pana se inmoaie.
Se adauga condimentele si maslinele si se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
La sfarsit se adauga sosul de rosii si vinul pentru ai da un gust deosebit.
Pofta buna!
Se serveste cald
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii