Se calesc in ulei ceapa si ardeiul (eu bulionul de ardei), adaugam , pastaile ( scurse si spalate) si morcovul , lasam pe foc 3-4minute.
Apoi adaugam apa cat sa nu depaseasca zarzavaturile si lasam la foc pana cand fasole este aproape fiarta.
Se adauga rosiile in bulion (sau bulionul desfacut in putina apa), sarea, piperul (usturoiul), si se mai lasa pe foc 10 min.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii