Ciupercile se spală ( chit că unii pseudocunoscatori ai bucătăriei spun că nu, doar se șterg cu un burete umed ), se feliaza jumătăți sau se lasă întregi dacă sunt mai mici. Cepele se decojesc, se feliaza julien, ardeiul se taie în două, apoi se feliaza julien pe lățime, roșiile cherry se lasă întregi.
Toate ingredientele se amestecă.
Se așază pe o tavă de cuptor încăpătoare, cât mai rasfirate și se coc 45 de minute, la 220 de grade Celsius, amestecând din când în când, să nu se ardă.
Când toate legumele sunt coapte, se servește mâncarea de ciuperci cu felii de pâine prăjită.
E o rețetă proprie, improvizată cu ce am avut la îndemână, delicioasă și perfecta pentru perioada postului!
Poftă bună!
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii