Ciupercile se spală ( chit că unii pseudocunoscatori ai bucătăriei spun că nu, doar se șterg cu un burete umed ), se feliaza jumătăți sau se lasă întregi dacă sunt mai mici. Cepele se decojesc, se feliaza julien, ardeiul se taie în două, apoi se feliaza julien pe lățime, roșiile cherry se lasă întregi.
Toate ingredientele se amestecă.
Se așază pe o tavă de cuptor încăpătoare, cât mai rasfirate și se coc 45 de minute, la 220 de grade Celsius, amestecând din când în când, să nu se ardă.
Când toate legumele sunt coapte, se servește mâncarea de ciuperci cu felii de pâine prăjită.
E o rețetă proprie, improvizată cu ce am avut la îndemână, delicioasă și perfecta pentru perioada postului!
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii