Ciupercile se spală ( chit că unii pseudocunoscatori ai bucătăriei spun că nu, doar se șterg cu un burete umed ), se feliaza jumătăți sau se lasă întregi dacă sunt mai mici. Cepele se decojesc, se feliaza julien, ardeiul se taie în două, apoi se feliaza julien pe lățime, roșiile cherry se lasă întregi.
Toate ingredientele se amestecă.
Se așază pe o tavă de cuptor încăpătoare, cât mai rasfirate și se coc 45 de minute, la 220 de grade Celsius, amestecând din când în când, să nu se ardă.
Când toate legumele sunt coapte, se servește mâncarea de ciuperci cu felii de pâine prăjită.
E o rețetă proprie, improvizată cu ce am avut la îndemână, delicioasă și perfecta pentru perioada postului!
Poftă bună!
Cu noul blender personal Breville Blend Active Pro, pregatesti multe bauturi misto! Ingredientele le-ai adaugat, ai mixat si...
Smoothie de piersici si suc de portocaleAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii