Se caleste ceapa si se presara cu putina faina, pe urma se pune lintea scursa de zeama. Adaugati apa pana ce cuprinde. Se condimenteaza cu sare si putin piper se lasa putin la fiert si se acreste cu otet. Se serveste cu crenvursti fiert si cu bulgarasi din crutoane de paine (vezi reteta la garnituri). Se poate servi si cu mamaliguta (e ca si un fel de fasole scazuta) sau cu carnati. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii