Legume la Abur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Inveliti o mana de legume in folie, facand mai multe pachetele. Inainte de a inchide folia, stropiti fiecare pachetel cu o lingurita de apa.

    Inchideti pachetelele bine. Puneti-le direct in jurul alimentelor care se prepara deja sau direct pe polita. Lasati-le sa se faca la 250 grade c.

    Majoritatea legumelor moi (cum sunt zucchini, ceapa, mazarea) sunt gata in 15-20 min, iar cele tari (morcovi sau cartofi) vor fi gata in 30-40 min.
    Timp de preparare:
    legume moi: 15-20 min
    legume tari: 30-40 min

    - cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

    (sursa: Iuliajewel)

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Negresa - irezistibil de gustoasa

    Negresa - irezistibil de gustoasa

    O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

    Negresa - irezistibil de gustoasa
    Salata in Mantie de Iaurt

    Salata in Mantie de Iaurt

    Salata in Mantie de Iaurt
    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

    Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
    Cele mai apreciate rețete
    Amandine III
    1
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    4
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Prajitura Mona
    5
    Dulciuri

    Prajitura Mona

    Prajitura Mona
    Parteneri
    Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica
    Bucataras.RO

    Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

    ”Quiche, în bucătaria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu...

    Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica
    Clafoutis cu capsuni
    Culinar.RO

    Clafoutis cu capsuni

    Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

    Clafoutis cu capsuni
    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
    Gustos.RO

    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

    Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

    Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola