Taiem varza in bucatele mai mari si o punem intr o cratita impreuna cu cartofi taiati cubulete o acoperim cu apa, punem chimionul si sare dupa gust. O acoperim cu capacul si o lasam la fiert pana varza si cartofi sant moi.
Separat facem un rantas, uleiul putin caldut 3 linguri de faina, usturoiul pe care il
pisam, avem grija sa nu le ardem adaugam boiaua. Luam din cratita cateva polonice de varza cu lichid si omogenizam peste rantas dupa care turnam peste restul de varza din cratita se amesteca bine sa se incorporeze rantasul, se mai lasa la fiert cam 5 minute.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii