Curatam iutarii si roscovii de pamant si resturi de frunze ii clatim in doua trei ape caldute si i punem la fiert timp de o jumatate de ora. Ii scoatem afara si in zaema in care au fiert punem sare sa stea oul deasupra si mai fierbem apa inca o jumatate de ora.
Spalam fructele cu apa rece si morcovul spalat il taiem rondele.
Separat pregatim un borcan mare si incepem sa asezam in straturi iutarii merele, rondelele de morcov, frunzele de stejar, frunzele de telina.
Mararul il punem ultimul deasupra la gura borcanului.
Umplem borcanul cu saramura fiarta si racita iar la urma mai punem 250 de gr de sare pentru orice eventualitate.
Borcanul sigilat si dus in zamnic la racoare.
Este un produs conservat din vara pentru nevoile familiei din timpul iernii
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii