Se taie hribii in lamele si se pun intr-o tigaie la prajit, pana ce se evapora apa din ei. Cartofii se taie patratele si se pun intr-o alta tigaie la prajit. (la noi cartofii prajiti cubulete se cheama risolé).
Cand se prajesc amandoua ingredientele, se pun ciupercile peste cartofi, se amesteca bine, se mai lasa 2-3 minute impreuna, se adauga patrunjelul tocat, usturoiul tocat si el, sare si piper!!
Rapid si foarte bun!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii