Preparare
Taiati mozzarella si separat rosiile, in felii cu o grosime de 5-6 mm.
Asezati-le alternativ, intr-un vas termorezistent uns cu unt/ulei.
Separat, intr-un mojar, amestecati si frecati bine usturoiul zdrobit, frunzele de busuioc, uleiul si condimentati apoi dupa gust, cu sare de mare si piper proaspat macinat.
Turnati uniform dressing-ul peste feliile de mozzarella si rosii din vasul termorezistent.
Dati la cuptorul preancalzit pentru aprox 20 min, la 200 grade C, sau pana ce mozzarella este topita si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald cu bagheta sau ciabatta, proaspat scoase din cuptor.
La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.
Rulada de carne tocata cu legumeO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii