Curatam cartofii si ii taiam in rondele nu foarte groase. Curatam verzele si le fierbem in apa cu putina sare, le taiam in doua. Ungem o tava adanca cu unt. Taiam usturoiul in feliute foarte fine pe care le asezam pe fundul tavii (puteti taia catelul de usturoi in doua si freca tava daca nu va place sa aveti bucatele prin gratin).
Mai intai vom aseza un rand de cartofi, peste care vom pune feliile de branza topita, apoi un rand de varza, iar branza, terminam cu ultimul rand de cartofi. Amestecam smantana lichida cu vegeta si piper si varsam deasupra gratinului.
Presaram un strat grosut de cascaval ras, untul taiat in cubulete si dam la cuptor cam 20-30 de minute la 220 grade C. Lasam sa se racoreasca putin si servim ca acompaniament sau natur.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii