Curatam cartofii si ii taiam in rondele nu foarte groase. Curatam verzele si le fierbem in apa cu putina sare, le taiam in doua. Ungem o tava adanca cu unt. Taiam usturoiul in feliute foarte fine pe care le asezam pe fundul tavii (puteti taia catelul de usturoi in doua si freca tava daca nu va place sa aveti bucatele prin gratin).
Mai intai vom aseza un rand de cartofi, peste care vom pune feliile de branza topita, apoi un rand de varza, iar branza, terminam cu ultimul rand de cartofi. Amestecam smantana lichida cu vegeta si piper si varsam deasupra gratinului.
Presaram un strat grosut de cascaval ras, untul taiat in cubulete si dam la cuptor cam 20-30 de minute la 220 grade C. Lasam sa se racoreasca putin si servim ca acompaniament sau natur.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraSi cum in ziua de luni nu am timp sa petrec cu voi aceasta frumoasa aniversare, mi-am permis sa anticipez putin, macar sa va...
Tort aniversar 2 ani de bucatarasAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii