Gogosari umpluti cu compozitie de legume- reteta de post

Postat pe: 19-08-2018
(0)

Ingrediente

200 gr orez
100 gr pasta de tomate
500 gr ciuperci (hribi), gata fierti
2 morcovi
1 lingurita sare
100 ml ulei de malsine
1 plic delikat pentru sarmale 100% natural
3 cepe
6 gogosari mari

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii

Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia.

Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si se umplu cu compozitie, se acopera cu felii de rosii, se pun in oala, se adauga apa, se acopera si se fierb la foc potrivit.

Se pot servi calzi sau chiar reci.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Gogosari umpluti cu compozitie de legume- de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosari umpluti cu compozitie de legume- reteta de post