O ceapa curatata o taiem in felii foarte subtiri. Punem intr-o cratita (tuci) 2 linguri de ulei si ceapa tocata, saram si lasam la foc foarte mic sa se inabuse pina cind se inmoaie foarte bine,. La sfirsit adaugam o lingurita de zahar sa se caramelizeze.
Adaugam zucchini/dovlecii taiati in bucati mari, vinata in cuburi, ciupercile curatate si taiate in 2 daca sunt mari sau intregi daca sunt mici.
Adaugam si usturoiul, cateii intregi sau tocati marunt si coacem totul pina cind legumele sunt gata.
In ultimele minute adaugam pulpa de rosii, foile de dafin si mai lasam sa fiarba (5*10 minute maxim).
Piperam.
Este foarte bun si cald dar mai ales rece cu piine sau daca va mai ramine puteti folosi ca un condiment (sos) la paste.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSunt atat de bune....se topesc in gura!!!!Bune si cu ciocolata dar si asa simple!!!!
Fursecuri fragede cu ciocolataRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii