Mamaliga se prepara cu o zi inainte, se pune la rece si in ziua in care se prepara se taie in bucati si se pune pe gratar.
Se soteaza in ordine, ceapa, morcovul, castravetele, dovlecelul, taiate fiecare dupa preferinte. Se adauga cartofii se mai lasa sa se imprieteneasca cu cele de mai sus, dupa care cind credeti ca ei, cartofii sint pe jumatate facuti, adaugati rosiile, mai lasati 10 min, dupa care puneti bulionul si apa cit sa acopere intreaga amestecatura.
La sfirsit potriviti de sare si piper, si asezati in farfurie linga mamaliga peste care s-a pus putina smintina si verdeata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii