Spalam si dam prin razatoare (partea mare) dovleceii. Putem folosi un robot care taie in batonase fine.
Le aranjam intr-o tava de chec dupa ce le-am scurs putin. Taiam ceapa marunt si o asezam deasupra.
Amestecam ouale cu sare, piper, cumin, faina, laptele, branza si untul topit.
Facem cu dosul unei linguri de lemn cateva gauri in stratul de dovlecei si varsam amestecul de mai sus.
Dam la cuptorul preincalzit la 225°c timp de 25-30 de minute. Scoatem din cuptor lasam sa se racoreasca, sa se desprinda usor de pe margini.
Taiam felii si servim alaturi de carne sau natur. Este delicios cu un pic sos picant de rosii.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii