Frittata cu dovlecel patisson

Postat pe: 19-07-2017
(0)

Ingrediente

1 dovlecel patisson baby (Curcubita pepo patissoniana )
1 gogonica, adica o rosie inca verde, are mai putin lichid si gustul este unul deosebit
2 ardei capia
340 gr mozzarella
6 oua
2 linguri smantana
300 gr salam crud uscat
1 lingurita rozmarin macinat
1/2 lingurita sare
1 lingura ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

8 portii

Se pun intr-un vas ouale cu smantana, sare, rozmarin macinat si se mixeaza. Peste compozitie se adauga dovlecelul tocat cubulete, nu trebuie curatat de coaja, deoarece este tare fraged si coaja contine multe vitamine. Se adauga ardeii capia tocati cubulete micute, jumatate din salam, tocat cuburi mici, gogonica sau rosia verde tocata marunt, dar nu foarte mult; se omogenizeaza usor si se toarna intr-o tava antiaderenta care a fost unsa cu putin ulei.
Se presara peste compozitie mozzarella rasa, se orneaza cu felii de salam crud uscat, cu felii fine de rosie verde, sticksuri de ardei capia si se da tava la cuptorul incalzit deja, pentru circa 40 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca frittata este gata. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si dupa aceea se taie. Florile de dovlecel patisson sunt un adevarat deliciu culinar.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frittata cu dovlecel patisson" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frittata cu dovlecel patisson