1. Se toaca varza marunt.
2. Se unge tava de cuptor cu unt si se pune varza in ea.
3. Se amesteca bine impreuna smantana, ouale, sarea, zaharul, bicarbonatul si faina pana la obtinerea unei compozitii omogene.
4. Pasta obtinuta se toarna peste varza si se da tava la cuptorul incins pana se inmoaie bine si se rumeneste frumos.
5. Se taie in forma de fluture cu un cutit bine ascutit si se poate decora cu rondele de morcov crud si patrunjel tocat fin.
Este o reteta foarte buna pt. copii. Le incanta atat privirea cat si simturile.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii