Fluture de Varza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza medie
  • 3 oua
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • stins cu otet
  • 250 g smantana
  • 1/2 pahar faina
  • sare

Mod de preparare

1. Se toaca varza marunt.
2. Se unge tava de cuptor cu unt si se pune varza in ea.
3. Se amesteca bine impreuna smantana, ouale, sarea, zaharul, bicarbonatul si faina pana la obtinerea unei compozitii omogene.
4. Pasta obtinuta se toarna peste varza si se da tava la cuptorul incins pana se inmoaie bine si se rumeneste frumos.
5. Se taie in forma de fluture cu un cutit bine ascutit si se poate decora cu rondele de morcov crud si patrunjel tocat fin.
Este o reteta foarte buna pt. copii. Le incanta atat privirea cat si simturile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
2
Dulciuri

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Pulpa de miel la cuptor
4
Parteneri
Foietaj cu Nutella, Oreo si caju
Bucataras.RO

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si...

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj