Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale si li se taie stigmatul cu foarfecele. Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele , se taie cubulete de 2-3 cm. Rosiile se curata de pielita si de seminte , se taie cubulete si se sareaza. Se taie marunt verdeata.Pentru umplutura , se amesteca bine branza cu galbenusurile, parmezanul , patrunjelul, coaja rasa de lamaie, sare si piper. Se lasa la rece 10-15 minute. Cu aceasta compozitie se umplu usor florile de dovlecel.
In 4 linguri de ulei fierbinte se pune ceapa taiata marunt ,se adauga dovlecelul taiat cubulete, sucul de lamaie si se calesc 5 minute. Se adauga rosiile , mararul si deasupra se aseaza florile umplute. Se fierb inabusit la foc mic, 20 minute.
Se servesc din vasul in care au fost puse initial-e bine sa fie un vas de Jena. Se servesc cu un bol de smantana alaturi si un foarte bun vin alb sec.
La noi prajiturile cu fructe sunt tare placute. Daca au si o crema, atunci sunt perfecte, in special pentru ai mei. Aveam...
Desert prajitura cu jeleu de zmeura si crema de cafeaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii