Pastaile se curata de capete si se rup in bucati egale, nu foarte mari. Le spalam in cateva ape. Curatam si spalam ceapa, o taiam maruntel.
Intr-o olita varsam uleiul si adaugam ceapa, dam pe foc. Cand uleiul incepe sa se incalzeasca, punem carnita spalata si uscata cu hartie absorbanta. Lasam sa prinda putina culoare si asezam deasupra fasolea. Amestecam cu o lingura de lemn, acoperim totul cu apa si punem un capac peste olita. Lasam sa fiarba la foc mic pana cand fasolea si carnita sunt moi.
Curatam si taiam marunt usturoiul, rosiile le curatam de pielita si le taiam in cubulete, amestecam cu sucul. Varsam totul peste pastai. Saram, piperam si mai lasam sa dea cateva clocote. Dam deoparte, taiam mararul si-l adaugam mancarii, acoperim cu capacul inca 3-4 minute.
Servim. Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii