Se taie capacelele la dovlecei si se scobesc usor cu o lingurita mica.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, pana se patrunde bine, dar sa nu se arda.
Se adauga peste ceapa bacon-ul tocat cubulete, jumatate din miezul de la dovlecel, tocat marunt, cateva felii de gogosar cuburi si se prajesc pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile.
Se pune prajeala intr-o strecuratoare sa inlaturam uleiul si se umplu dovleceii cu aceasta compozitie, apoi se adauga mozzarella rasa si se orneaza cu rosii cherry.
Intr-o tava, se pune hartie cerata, se pun dovleceii in tava si se da tava la cuptor pret de 40 minute la foc potrivit. Se verifica cu scobitoarea sa se vada daca sunt gata, daca scobitoarea patrunde usor, este semn ca dovleceii sunt gata.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta cu un gust minunat si plin cu de toate!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii