Dovlecel patisson la cuptor

Postat pe: 28-07-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru cinci portii:
5 bucati dovlecel baby
150 gr mozzarella gourmet
150 gr bacon
1 ceapa
1/4 gogosar verde
sare dupa gust
2 linguri ulei
rosii cherry

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

5 portii

Se taie capacelele la dovlecei si se scobesc usor cu o lingurita mica.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, pana se patrunde bine, dar sa nu se arda.
Se adauga peste ceapa bacon-ul tocat cubulete, jumatate din miezul de la dovlecel, tocat marunt, cateva felii de gogosar cuburi si se prajesc pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile.
Se pune prajeala intr-o strecuratoare sa inlaturam uleiul si se umplu dovleceii cu aceasta compozitie, apoi se adauga mozzarella rasa si se orneaza cu rosii cherry.
Intr-o tava, se pune hartie cerata, se pun dovleceii in tava si se da tava la cuptor pret de 40 minute la foc potrivit. Se verifica cu scobitoarea sa se vada daca sunt gata, daca scobitoarea patrunde usor, este semn ca dovleceii sunt gata.

Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta cu un gust minunat si plin cu de toate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecel patisson la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecel patisson la cuptor