Se taie capacelele la dovlecei si se scobesc usor cu o lingurita mica.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, pana se patrunde bine, dar sa nu se arda.
Se adauga peste ceapa bacon-ul tocat cubulete, jumatate din miezul de la dovlecel, tocat marunt, cateva felii de gogosar cuburi si se prajesc pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile.
Se pune prajeala intr-o strecuratoare sa inlaturam uleiul si se umplu dovleceii cu aceasta compozitie, apoi se adauga mozzarella rasa si se orneaza cu rosii cherry.
Intr-o tava, se pune hartie cerata, se pun dovleceii in tava si se da tava la cuptor pret de 40 minute la foc potrivit. Se verifica cu scobitoarea sa se vada daca sunt gata, daca scobitoarea patrunde usor, este semn ca dovleceii sunt gata.
Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta cu un gust minunat si plin cu de toate!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii