Dovlecel Pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel Pane

Ingrediente

  • 2-3 dovlecei (micuti, cruzi, subtirei)
  • 2-3 oua
  • putina sare
  • faina alba (sau neagra)
  • ulei

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se spala si se taie felii subtiri. Se presara cu putina sare si se lasa putin sa stea. Ouale se bat bine, se adauga putina sare. Pe o farfurie se pune putina faina. si feliutele de dovlecei se dau prin faina si apoi prin ou.

Pe aragaz se pune tigaia cu ulei si in momentul in care s-a incins se pun feliutele de dovlecel la prajit.
Se pot servi cu rosii, castraveti, ardei, patrunjel!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Braduti dulci
4
Dulciuri

Braduti dulci

Braduti dulci
Salata a la Russe, de post
5
Aperitive

Salata a la Russe, de post

Salata a la Russe, de post
Parteneri
Desert prajitura aromata cu mere si budinca de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura aromata cu mere si budinca de vanilie

A iesit o prajitura atat de aromata si delicioasa de nu te poti satura de ea. Facusem inainte o prajitura turnata cu mere si...

Desert prajitura aromata cu mere si budinca de vanilie
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Culinar.RO

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor

Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post