Dovlecei cu sos de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei mari sau 4 mici
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet
  • 100g ulei
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se taie dovleceii curatati in felii groase. Se sareaza si se dau prin faina, oua si pesmet. Se rumenesc in ulei si se servesc cu sos de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu ciocolata si cocos
3
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
5
Dulciuri

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Parteneri
Drob din piept de pui cu verdeata
Bucataras.RO

Drob din piept de pui cu verdeata

Drob din piept de pui cu verdeata
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti