Cureti dovleceii de coaja, ii tai rondele pe care le prajesti foarte putin in ulei. Le scoti pe servetele de hartie ca sa se absoarba uleiul, apoi le asezi in strat intr un vas rezistent la caldura.
Presari cascavalul ras, pui rosiile taiate felii, potrivesti de sare si piper, stropesti totul cu unt topit si dai la cuptor, pentru 10-15 minute.
sunt buni si reci
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii