O ceapa taiata si prajita putin impreuna cu rantasul. separat in alta oala se fierbe dovleacu (care a fost curatat si dat pe razatoare) ci marar, sare, un ardei intreg, 1 sau 2 rosii taiate in patru (cind sint fierte rosiile si ardeiul se scot si se arunca).
Cind se fierbe dovleacul nu se pune apa multa pentru ca el lasa apa multa. Cind este gata se toarna peste rantas si se mai fierbe cam 5 minute impreuna. Se stinge focul si apoi se pune o lingurita de otet (sau doua ptr cine doreste mai acru).
Cind se puna in farfurie se pune si putina smintina deasupra. Sarea se pune dupa gustul fiecaruia. Separat se fac chiftelutele si ... pofta buna. Pentru desert mergeti la pagina de dulciuri cu poze
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii