1/ Curatati si taiati vanata in jumatate
Spalati vanata. Taiati si indepartati ambele capete ale vinetei.
Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati vanata in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
Puteti sa folositi vanata si fara sa o curatati de coaja.
2/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati jumatatile de vanata, pe lungime, in felii egala si groase, atat cat vreti sa fie cubuletele.
Taiati fiecare felie, in lungime pentru a creea fasii de marime egala.
Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
3/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii