1/ Curatati si taiati vanata in jumatate
Spalati vanata. Taiati si indepartati ambele capete ale vinetei.
Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati vanata in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
Puteti sa folositi vanata si fara sa o curatati de coaja.
2/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati jumatatile de vanata, pe lungime, in felii egala si groase, atat cat vreti sa fie cubuletele.
Taiati fiecare felie, in lungime pentru a creea fasii de marime egala.
Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
3/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii