Cum Se Taie Vanata Cubulete

Complexitate
redusa
Cum Se Taie Vanata Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati vanata in jumatate
    Spalati vanata. Taiati si indepartati ambele capete ale vinetei.
    Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati vanata in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
    Puteti sa folositi vanata si fara sa o curatati de coaja.

    2/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati jumatatile de vanata, pe lungime, in felii egala si groase, atat cat vreti sa fie cubuletele.
    Taiati fiecare felie, in lungime pentru a creea fasii de marime egala.
    Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    3/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca
    Pasca traditionala

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala
    Drob de miel

    Drob de miel

    Drob de miel
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    1
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Rulada de Biscuiti (de Post)
    2
    Dulciuri

    Rulada de Biscuiti (de Post)

    Rulada de Biscuiti (de Post)
    Prajitura cu cafea si crema mascarpone
    3
    Dulciuri

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone

    Prajitura cu cafea si crema mascarpone
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    4
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

    Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    Parteneri
    Desert prajitura cu branza si dulceata de prune
    Bucataras.RO

    Desert prajitura cu branza si dulceata de prune

    Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.

    Desert prajitura cu branza si dulceata de prune
    Oua vopsite in foi de ceapa
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Drob de miel in foietaj
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola