Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa
Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

    Indepartati semintele.

    Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
    Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

    Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

    Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

    Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
    Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

    Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
    Tocana de toamna

    Tocana de toamna

    Tocana de toamna
    Strudele romantice cu gutui si mere

    Strudele romantice cu gutui si mere

    Strudele romantice cu gutui si mere
    Cele mai apreciate rețete
    Eclere
    1
    Dulciuri

    Eclere

    Eclere
    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
    2
    Dulciuri

    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

    O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
    Chec marmorat
    3
    Dulciuri

    Chec marmorat

    Chec marmorat
    Prajitura cu Blat de Bezea
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu Blat de Bezea

    Prajitura cu Blat de Bezea
    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

    Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

    Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
    Parteneri
    Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
    Culinar.RO

    Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

    Placinta mea preferata.

    Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
    Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
    Gustos.RO

    Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

    Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

    Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
    citeste mai mult
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia