Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa
Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

    Indepartati semintele.

    Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
    Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

    Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

    Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

    Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
    Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

    Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

    Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

    Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

    Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

    Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

    Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
    Cele mai apreciate rețete
    Gogosari in Sos de Mustar
    2
    Conserve, muraturi

    Gogosari in Sos de Mustar

    Gogosari in Sos de Mustar
    Pandispan cu mere si budinca
    4
    Dulciuri

    Pandispan cu mere si budinca

    Pandispan cu mere si budinca
    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
    5
    Carte de bucate

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

    Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

    Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
    Parteneri
    Prajitura cu caise si iaurt
    Culinar.RO

    Prajitura cu caise si iaurt

    Retete dietetice

    Prajitura cu caise si iaurt
    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
    Gustos.RO

    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

    Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

    Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie