Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa
Cum Se Taie Rosiile in Felii, Fasii si Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.

    Indepartati semintele.

    Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
    Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.

    Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.

    Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.

    Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
    Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

    Prajitura pufoasa cu piersici