Spalati rosiile si lasati la scurs.
Decojiti rosiile.
Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.
Indepartati semintele.
Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.
Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.
Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.
Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii