Spalati rosiile si lasati la scurs.
Decojiti rosiile.
Taiati rosia in doua, pe linia “ ecuatorului “, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.
Indepartati semintele.
Asezati fiecare jumatate de rosie cu fata taiata in jos si feliati la distante de 3- 6 mm.
Folositi feliile ca atare sau taiati-le in fasii.
Puneti 2- 3 felii de rosie pe lateral. Taiati din nou felii, la distante de 3- 6 mm, perpendiculare pe primele. La final veti avea niste fasii. Folositi fasiile ca atare sau taiati-le in cubulete.
Aliniati fasiile si taiati-le transversal in cubulete de 3- 6 mm. Indepartati cubuletele taiate cu lama cutitului pentru a le separa de zona de lucru.
Repetati operatiunile cu restul de jumatati de rosie taiate.
Transferati cubuletele de rosii de pe tocator intr-un bol, folosind partea lata a cutitului.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii