1. Curatati castravetii in fasii
Spalati si uscati castravetii in coaja. Taiati capetele.
Folositi un taietor de lamaie (bar) sau varful unui cutit pentru curatat legume ori un cutit de curatat legume si creeati pe coaja castravetelui fasii de culoare verde- inchis si verde- deschis (taiati coaja castravetelui, pe lungime, in fasii de grosimea dorita).
2. Feliati castravetii
Folosind un catit de bucatarie, taiati castravetele transversal sau pe diagonala, pentru a felia.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAm primit o provocare și cum sunt Bucătăraș Minunat, nu puteam dezamăgi colegele;) Mi-a sărit în ochi :D Prăjitura cu...
Prăjitură cu nucăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii