Cum Se Scot Semintele Rosiilor Decojite

Complexitate
redusa
Cum Se Scot Semintele Rosiilor Decojite

Ingrediente

    Mod de preparare

    Spalati rosiile si lasati la scurs.
    Decojiti rosiile.

    Taiati rosia in doua, pe linia “ecuatorului“, folosind un cutit de bucatarie sau unul zimtat.
    Tinand o jumatate de rosie deasupra unui bol puteti sa scoateti semintele si lichidul in exces, fie folosind degetul aratator de la cealalta mana, scobind in interiorul jumatatii de rosie, fie o stoarceti usor pana cand semintele sunt eliminate.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca
    Pasca traditionala

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala
    Drob de miel

    Drob de miel

    Drob de miel
    Cele mai apreciate rețete
    Amandine III
    1
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura Mona
    3
    Dulciuri

    Prajitura Mona

    Prajitura Mona
    Rulada de Biscuiti (de Post)
    5
    Dulciuri

    Rulada de Biscuiti (de Post)

    Rulada de Biscuiti (de Post)
    Parteneri
    Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline
    Bucataras.RO

    Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline

    O nouă rețetă faină cu produse de lahttp://www.foodville.ro/ , promovata de Gina Bradea. Aici...

    Paste cu ton, ardei copti, roșii uscate si masline
    Oua vopsite in foi de ceapa
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Drob de miel in foietaj
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola