Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.
Intre timp, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.
Transferati arpagicul in vas si lasati sa dea 2- 3 clocote.
Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.
Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.
Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.
Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.
Folositi-l dupa cum cere reteta.
Am preluat ideea acestei coronite de la caietulcuretete.com si au fost foarte incantati copiii si de forma si de gust!...
Desert cozonac coronita cu ciocolataRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii