Cum Se Curata Arpagicul

Complexitate
redusa
Cum Se Curata Arpagicul

Ingrediente

    Mod de preparare

    Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.

    Intre timp, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.

    Transferati arpagicul in vas si lasati sa dea 2- 3 clocote.

    Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.

    Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.

    Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.

    Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.

    Folositi-l dupa cum cere reteta.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

    Prajitura pufoasa cu piersici