Pasul 1: Curatati ceapa
Folosind un cutit de bucatarie taiati ceapa necuratata in doua, pe lungime, prin capatul radacinos.
Taiati ambele capete ale fiecarei jumatati, indepartand capatul cu radacina si cel opus.
Cu un cutit pentru curatat, prindeti capatul cojii fiecarei jumatati, dinspre partea unde a fost radacina si trageti de ea. s-ar putea sa fie nevoie sa aruncati si primul strat de sub coaja, daca are bucati dure sau ca de hartie.
Pasul 2: Feliati ceapa
Asezati jumatatea de ceapa pe un tocator, cu partea plata in jos.
Tineti bine cu degetele, ambele parti laterale ale jumatatii de ceapa.
Folosind un cutit de bucatarie, faceti o serie de taieturi in lungime, la distante egale,
atat de groase, cat doriti sa fie feliile de ceapa.
In functie de reteta, puteti taia ceapa transversal sau pe lungime.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii