Cum Feliati Ceapa

Complexitate
redusa
Cum Feliati Ceapa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pasul 1: Curatati ceapa
    Folosind un cutit de bucatarie taiati ceapa necuratata in doua, pe lungime, prin capatul radacinos.
    Taiati ambele capete ale fiecarei jumatati, indepartand capatul cu radacina si cel opus.

    Cu un cutit pentru curatat, prindeti capatul cojii fiecarei jumatati, dinspre partea unde a fost radacina si trageti de ea. s-ar putea sa fie nevoie sa aruncati si primul strat de sub coaja, daca are bucati dure sau ca de hartie.

    Pasul 2: Feliati ceapa
    Asezati jumatatea de ceapa pe un tocator, cu partea plata in jos.
    Tineti bine cu degetele, ambele parti laterale ale jumatatii de ceapa.

    Folosind un cutit de bucatarie, faceti o serie de taieturi in lungime, la distante egale,
    atat de groase, cat doriti sa fie feliile de ceapa.
    In functie de reteta, puteti taia ceapa transversal sau pe lungime.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca
    Pasca traditionala

    Pasca traditionala

    Pasca traditionala
    Drob de miel

    Drob de miel

    Drob de miel
    Cele mai apreciate rețete
    Amandine III
    1
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    2
    Dulciuri

    Prajitura Tosca - un desert imbietor

    Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

    Prajitura Tosca - un desert imbietor
    Prajitura Mona
    3
    Dulciuri

    Prajitura Mona

    Prajitura Mona
    Rulada de Biscuiti (de Post)
    4
    Dulciuri

    Rulada de Biscuiti (de Post)

    Rulada de Biscuiti (de Post)
    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    5
    Dulciuri

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

    Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

    Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
    Parteneri
    Oua vopsite in foi de ceapa
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola