Pasul 1: Curatati ceapa
Folosind un cutit de bucatarie taiati ceapa necuratata in doua, pe lungime, prin capatul radacinos.
Taiati ambele capete ale fiecarei jumatati, indepartand capatul cu radacina si cel opus.
Cu un cutit pentru curatat, prindeti capatul cojii fiecarei jumatati, dinspre partea unde a fost radacina si trageti de ea. s-ar putea sa fie nevoie sa aruncati si primul strat de sub coaja, daca are bucati dure sau ca de hartie.
Pasul 2: Feliati ceapa
Asezati jumatatea de ceapa pe un tocator, cu partea plata in jos.
Tineti bine cu degetele, ambele parti laterale ale jumatatii de ceapa.
Folosind un cutit de bucatarie, faceti o serie de taieturi in lungime, la distante egale,
atat de groase, cat doriti sa fie feliile de ceapa.
In functie de reteta, puteti taia ceapa transversal sau pe lungime.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii