Se amesteca totul foarte bine,se potriveste de sare si piper. Daca compozitia este prea tare se pune putina apa minerala iar daca este prea moale se mai adauga pesmet. Se lasa la rece 30min.
Se modeleaza crochete cu mana uda, apoi se prajesc in ulei. Se scot pe servetele absorbante.
Se pot servi cu diferite garnituri, sosuri (de rosi, mustar, hrean)sau salate.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii