Se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata fin, morcovul dat prin razatoarea mica si ciupercile spalate si taiate feliute, cand incep sa se inmoaie, se pun si 200 ml apa, se sareaza pipereaza, se adauga si legumele deshidratate fara sare si se lasa sa fiarba cca 30 minute la foc domol. Dam tigaia sa se racoreasca un pic, apoi dam la blender totul, adaugand cate un strop de ulei de masline (cca 50 ml) si la sfarsit smantana. Daca vrem o consistenta mai lichida, adaugam un pic de supa de legume, dar de preferat este sa aiba o consistenta mai groasa si cremoasa. Se serveste felii de ciuperci calite si crutoane de paine.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii