Crema de Spanac

Complexitate
redusa
Crema de Spanac

Ingrediente

  • 400 gr spanac fierti
  • un cub de unt
  • o ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de faina
  • jumatate pahar lapte
  • delicat
  • zeama de la spanac fiert

Mod de preparare

Calim ceapa in unt pentru 2-3 minute; separat amestecam laptele cu faina, spanacul fiert si mexat bine.

Adaugam apoi zeama de la spanac cam un pahar si amestecam bine. Adaugam totul peste ceapa calita si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa. Punem sare si delicat

Servim pe paine sau cu paste.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate