Se pune fasolea in apa de seara pt. a doua zi. Punem fasolea sa fiarba. Separat, intre timp, se pune usturoiul la calit cu rosmarinul pentru cate secunde, dupa care adaugam bulionul si sarea. Se lasa cam 10 min. si se adauga fasolea deja fiarta (apa in care a fiert fasolea nu se arunca) si se lasa alte 10-15 min. la foc mic.
Cand da primul clocot se ia de foc si se freca (ca pentru fasolea frecata); dupa care se pune din nou pe foc si adaugam una-doua cani din apa in care a fiert fasolea, timp de cateva minute. La sfarsit piper dupa gust.
Se serveste calda.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii