Se pune fasolea in apa de seara pt. a doua zi. Punem fasolea sa fiarba. Separat, intre timp, se pune usturoiul la calit cu rosmarinul pentru cate secunde, dupa care adaugam bulionul si sarea. Se lasa cam 10 min. si se adauga fasolea deja fiarta (apa in care a fiert fasolea nu se arunca) si se lasa alte 10-15 min. la foc mic.
Cand da primul clocot se ia de foc si se freca (ca pentru fasolea frecata); dupa care se pune din nou pe foc si adaugam una-doua cani din apa in care a fiert fasolea, timp de cateva minute. La sfarsit piper dupa gust.
Se serveste calda.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii