Se curata cartofii, se spala, se taie pe jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.
Se lasa cartofii pe foc pana vor fi fierti pe jumatate.
Se scot cartofii, se lasa la scurs si se scobesc in mijloc sub forma unor cosulete.
Curatam usturoiul , il tocam marunt, il calim in putin ulei de masline, apoi adaugam rosiile in bullion tocate marunt. O parte din sosul rezultat il punem in tava in care vom coace cosuletele.
Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Taiem marunt ciupercutele si le calim alaturi de ceapa.
Adaugam restul de sos de rosii peste ciuperci si asezonam cu sare, piper si boia dulce dupa gust si amestecam bine.
Umplem cosuletele de cartofi cu compozitia rezultata si le asezam in tava .
Se coc cosuletele in cuptorul preincalzit timp de 30 de min la 180” .
La final le servim calde presarate cu patrunjel verde.
Pofta buna !
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMai mult ca sigur ati auzit de acest preparat, la noi in Moldova se numesc chiroste, in alte parti se numesc coltunasti sau...
Aperitiv chiroste cu branzaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii