Conopida pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Conopida pane

Ingrediente

  • o conopida medie
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • ulei

Mod de preparare

Se desface conopida buchetele, se spala si se opareste 5 minute in apa cu sare.
Se scoate din apa si se lasa la scurs.
Intr-un vas se bat ouale cu putina sare , cateii de usturoi pisati si faina,trebuie sa iasa ca un aluat de clatite putin mai gros.
Se tavalesc buchetelele de conopida prin acest amestec si se prajesc pe toate partile pana capata o culoare aurie.
Se poate servi cu salata de cruditati sau muraturi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune