Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit, tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana, condimentele. Lasam pana scad putin, la sfarsit adaugam pesmetul.
Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit.
Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTartele cu fructe sunt preferatele începutului de vară, pentru gustul lor deosebit și pentru că sunt pufoase și...
Desert tarta cu caiseMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii