Curatam ciupercile si apoi le spalam dupa care le taiem felii. Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei. Adaugam ciupercile feliate apoi condimentam cu sare si un pic de delikat. Amestecam pana ciupercile lasa zeama.
Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa 10 minute adaugam si usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat si piper macinat dupa gust. Se mai lasa pe foc pana scade complet zeama lasara de ciuperci.
Se poate servi si alaturi de orez fiert cu o salata de legume dupa placul fiecaruia
Pofta Buna! ! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii