Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele.
Intr-o tava asezam 10 ciuperci cu fata in jos si le dam la cuptor vreo 10 minute sau pana isi lasa sucul/apa, scurgem acest lichid cu grija sa nu ne ardem si intoarcem ciupercile cu fata in sus.
Intre timp ne ocupam de umplutura: tocam marunt cele 2 ciuperci lasate si coditele de la toate ciupercile, tocam marunt si ardeiul cu patrunjelul, punem si usturoiul si pe urma condimentam dupa gust.
Cu aceasta compozitie umplem ciupercile, stropim cu putin ulei si dam din nou tava la cuptor pentru cca. 20 minute.
Se servesc alaturi de o friptura, cu salata, sau chiar simple cu mujdei de usturoi!
Noi am servit alaturi de un pui pe sticla la cuptor si o salata de varza.
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBriosele cu fructe sunt o gustare minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Briose cu afine, prune, crocant de migdale si topping de frisca aromatizataMi-am amintit cum ne rasfata mamaia cu diverse bunatati, printre care si aceste fursecuri, retata exact nu o mai stiu ca eram...
Deserturi fursecuri motateSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii